novice

14. 2. 2012, na Valentinovo, je naša Naja postala babica!!! Njena hčerka Dang po Khyi La-Ponya je postala mamica 4 samičkam in 2 samčkoma. Očka legla je Sems Kyi Bu Tha-gi. Čestitke Ponyi in njenim skrbnikom za odlično opravljeno delo :-))). Več o Ponyi in njenih malčkih najdete tu.

2. 11. 2011: Nekaj časa je preteklo in vmes se je zgodilo polno stvari :-). Mladički "N" so odšli v nove domove, k super ljudem, ki jih imajo radi. Tudi v našem domu imamo novo družinsko članico, in sicer dela družbo mamici Nesa (Dang po Khyi Nye Sa)...več o njej pod naši psi

In še super novica: Naša Lasya se je čez poletje s Kristino potepala po sosednjih državah in domov sta prinesli polno uspehov: tako je naša Lasolina postala hrvaški in srbski šampion!!!
11. 2. 2011: Naši L malčki praznujejo 2. rojstni dan. Lasya, Lapo, Ponya in Lami - vse najboljše lupčki moji!!!

   


29. 1. 2011 : Pridno jemo, spimo in rastemo

               

Imamo mladičke!!!! Naja je 21. 1. 2011 postala mamica in Nike ponosni očka 6 mladičkom, in sicer imamo 2 fanta in 4 punčke. Več informacij pod mladički. Če vas zanimajo naši malčki nas kontaktirajte.


15. in 16. 1. 2011: Cacib Ljubljana: Lasya je oba dni tekmovala v Junior handlingu in s svojima vodnicama Kristino in Ester zasedla odlično 3. mesto!
                                                                                        
                             Okrog 25. januarja pričakujemo mladičke.

11. 12. 2010 Predbožična tekma Junior in Senior handlinga v Plesnem mestu: Kristina je z Lasyo dosegla odlično 2. mesto v mlajši skupini. Bravo punci!!!

27. 11. 2010 je Naja prvič postala babica. Njen sin Dang po Khyi Lha Mi je dobil punčko. Mama je Omari von Lilienfels. Čestitke!!!

 

 
free templates

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola